суббота, 20 июня 2015 г.

Модуль 6

В цьому модулі я дізналась багато нового про співробітництво.
Дізналась про наступні сервіси спілкування:
  • Електронна пошта або E-mail – це засіб письмового спілкування за допомогою електронних листів, які можуть бути надіслані та прочитані в різний час. 
  •  Онлайнові чати. Онлайнові чати проводяться в спеціально організованому Інтернет-просторі, де люди спілкуються в режимі реального часу (одночасно). Вони обговорюють певну тему за допомогою введення з клавіатури текстових повідомлень для проведення діалогів. Учні можуть використовувати тематичні чати для того, щоб ставити запитання експертам або співпрацювати з іншими учнями, які знаходяться на значній відстані від них.
  • Миттєві повідомлення - повідомлення, які дозволяють людям обмінюватися (отримувати та надсилати) текстові повідомлення в реальному часі з певними визначеними контактерами, які в той же самий час знаходяться в мережі. 
  • Онлайнове опитування надає можливість складати опитувальники та збирати відповіді на них через Інтернет. Існують спеціальні веб-сторінки, які дозволяють створювати власні опитування з різними типами запитань: питання з однією правильною відповіддю, з декількома правильними відповідями, зі шкалою оцінок, запитання з пропусками, які потрібно заповнити, тощо. Можна переглядати отримані дані у графіках та діаграмах, а також експортувати їх у програми з опрацювання даних. 
  • Голосові повідомлення – підтримується голосове спілкування в реальному часі через Інтернет.
Сподіваюсь нова інформація буде корисною для мене.

Комментариев нет:

Отправить комментарий